Yleisökysymys

Oletko nähnyt HJORT-klassikkomme Studionäyttämöllä?

Pyydämme sinua ystävällisesti vastaamaan yleisökyselyymme auttaaksesi meitä kehittämään tulevaisuuden teatterielämyksiä. Löydät kysymykset tässä.

Kiitos avustasi!


Verenluovutus 6.3. klo 12-18

Vuosi sitten, kansainvälisenä naistenpäivänä, 100-vuotiaan Suomen kunniaksi, tavoitteenamme oli saada 100 pussia verta ja tavoite täyttyi ja ylittyi - 149 pussia! Meillä oli hauskaa, olimme ylpeitä kaikista verenluovuttajista ja lämmin tunne säteili sieluun asti, Siksipä haluammekin järjestää uudelleen verenluovutustilaisuuden Suomen vanhimmalla näyttämöllä. Tule mukaan - voit pelastaa jonkun elämän!

Veripalvelu tarjoaa mehua, kahvia ja purtavaa, Salosen leipomo tarjoaa pikkumunkit ja Åbo Svenska Teater tarjoaa näyttämön ja teatterisalin.

Sisäänkäynti tapahtuu Thaliasta, lippukassan vieressä.


Åbo Svenska Teater palkkaa teatteriteknikon

Etsimämme henkilöllä tulee olla monipuolista osaamista puu- ja metallitöissä sekä osaamista valo- ja äänitekniikassa, mielellään myös C- tai E-ajokortti. Työkielinä toimivat ruotsi ja suomi, englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Työtehtävien sujuva hoito edellyttää joustavuutta työaikojen suhteen.

Tarjoamme vakituisen työpaikan Suomen vanhimmassa teatterissa, työyhteisössä joka on tunnettu hyvästä ilmapiiristään.

Näyttämöteknikon työtehtäviin kuuluu mm.:

  • äänten ja valojen ajo kiertueilla sekä vierailevien ääni- ja valoteknikkojen avustaminen vierailujen yhteydessä
  • lavastustuotantoon osallistuminen, mikä mm. edellyttää työpiirustusten lukutaitoa
  • näyttämöteknikkona toimiminen harjoitusten ja esitysten aikana.

Palkka on teatterialan työehtosopimuksen mukainen.

Onko sinulla toivomamme pätevyydet ja palava halu työskennellä teatterin parissa? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ÅST:lle viimeistään 26.2.2018 klo 16:00, sähköpostilla osoitteeseen tina.grabber@abosvenskateater.fi. Lisätietoja antaa verstaan esimies Jon Fredriksson, tel. 044 344 5066, s-posti jon.fredriksson@abosvenskateater.fi sekä valomestari Antti Niitemaa, puh. 040 734 5786, s-posti antti.niitemaa@abosvenskateater.fi.