Varaa ja osta

 

Varaukset

 

Åbo Svenska Teaterin lipunmyynti on auki ti-la klo 12-14 sekä klo 15-18.

HUOM! Varatut liput tulee lunastaa kahden viikon sisällä varauksesta, muuten varaus peruuntuu automaattisesti. Liput voi lunastaa Ticketmasterin lippukaupoista.

E-lippuja ei tarvitse erikseen tulostaa tai vaihtaa paperilipuiksi teatterin lipunmyynnissä. Riittää että lippu näytetään puhelimesta vahtimestarille teatterisalin ovella.

- Internetvaraukset osoitteessa www.ticketmaster.fi
Voit tulostaa liput kätevästi kotona.

- Ticketmaster Suomen puhelinpalvelun kautta, puh 0600 10 800 (1,96€/min+pvm) ma-la 8-21 ja su 8-18.

Rekisteriseloste


HUOM!
Åbo Svenska Teater suosittelee, että yleisö ostaa lippunsa joko teatterin lipunmyynnistä tai sopimuskumppanimme Ticketmaster Oy:n kautta. Näin voimme taata että asiakkaamme maksaa lipuistaan meidän määrittämän hinnan ja myös saa varaamansa paikat.

Mitä ilmeisimmin Kalevala-näytelmämme on noussut niin suureen suosioon, että lippujen jälleenmyyjät ovat nähneet mahdollisuuden hyviin lisätienesteihin.

Lippujen edelleenmyynti on Suomessa sallittua toimintaa. Tietoomme on kuitenkin tullut, että moni tapahtumanjärjestäjä ei hyväksy edelleenvälitettyjä e-lippuja. Joissakin tapauksissa lippujen välittäjä on myös myynyt samat liput/paikat usealle eri ostajalle, jolloin tapahtumanjärjestäjä ei voi taata, että asiakas saa ne paikat, joista on alunperin maksanut.

 

Maksutavat

- ÅST:n lippukassa: voit maksaa käteisellä, pankki- ja luottokorteilla, Smartumin kortilla ja kulttuuriseteleillä, Luottokunnan Virikekortilla ja - seteleillä, Tykyseteleillä, Ticket Virike-kortilla, E-passi, ÅST:n lahjakortilla sekä laskulla (laskustuslisä 5 €).

- Voit lunastaa lippusi Ticketmaster Suomen toimipisteistä, esim Stockmann ja Wiklund Turussa. Muut Ticketmaster Suomen toimipisteet.

Ticketmasterin palvelumaksut ovat
1 € kun lippu maksaa 0-10 € 
2,5 € kun lippu maksaa 10,01-20 €
3 € kun lippu maksaa 20,01-40 €
3,50 € kun lippu maksaa 40,01-50 €
​kun ostat lippust netistä (ticketmaster.fi) tai Ticketmasterin  toimipisteistä.

HUOM! Tarkista lippusi oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Noudatamme Ticketmaster Suomen yleisiä sopimusehtoja.

 

Teatterisalin esteettömyys

Teatterin historiallisesta arkkitehtuurista johtuen ohjaamme pyörätuolissa liikkuvat
henkilöt permannolle ja liikuntarajoitteiset henkilöt permannolle tai ensimmäiselle parvelle.
Varmista asianmukainen paikka lipunmyynnistämme.

 

Anna lahjaksi elämys!

Åbo Svenska Teaterin lahjakortti on arvostettu lahja. Taattu elämys ja sitä paitsi ympäristöystävällinen vaihtoehto, josta on iloa kaikille - myös hänelle, jolla on jo kaikkea!

Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ja sen arvon voit päättää itse. Lahjakortti vaihdetaan vapaasti valittavaan esitykseen lippukassassa.

Lahjakortteja myynnissä lippukassassamme Thaliassa, puh. 02-277 7377 tai biljetter(a)abosvenskateater.fi