Varaa ja osta

 

Varaukset

 

- ÅST:n puhelinmyynti on avoinna ma-pe klo 12-16, puh (02) 277 7377. 

- ÅST:n lippukassa Hansakorttelissa on auki Hansakorttelissa ti-la klo 12-18 sekä tuntia ennen esitystä. Lippukassan numero on (02) 277 7377. Voit lähettää myös sähköpostia biljetter(a)abosvenskateater.fi. Yritämme vastata sähköpostikyselyihin yhden arkipäivän sisällä.

HUOM! Varatut liput tulee lunastaa kahden viikon sisällä varauksesta, muuten varaus peruuntuu automaattisesti.

- Internetvaraukset osoitteessa www.ticketmaster.fi
Voit tulostaa liput kätevästi kotona.

- Ticketmaster Suomen puhelinpalvelun kautta, puh 0600 10 800 (1,96€/min+pvm) ma-la 8-21 ja su 8-18.


HUOM!
Åbo Svenska Teater suosittelee, että yleisö ostaa lippunsa joko teatterin lipunmyynnistä tai sopimuskumppanimme Ticketmaster Oy:n kautta. Näin voimme taata että asiakkaamme maksaa lipuistaan meidän määrittämän hinnan ja myös saa varaamansa paikat.

Mitä ilmeisimmin Piaf-näytelmämme on noussut niin suureen suosioon, että lippujen jälleenmyyjät ovat nähneet mahdollisuuden hyviin lisätienesteihin.

Lippujen edelleenmyynti on Suomessa sallittua toimintaa. Tietoomme on kuitenkin tullut, että moni tapahtumanjärjestäjä ei hyväksy edelleenvälitettyjä e-lippuja. Joissakin tapauksissa lippujen välittäjä on myös myynyt samat liput/paikat usealle eri ostajalle, jolloin tapahtumanjärjestäjä ei voi taata, että asiakas saa ne paikat, joista on alunperin maksanut.

 

Maksutavat

- ÅST:n lippukassa: voit maksaa käteisellä, pankki- ja luottokorteilla, Smartumin kortilla ja kulttuuriseteleillä, Luottokunnan Virikekortilla ja - seteleillä, Tykyseteleillä, Ticket Virike-kortilla, E-passi, ÅST:n lahjakortilla sekä laskulla (laskustuslisä 5 €).

- R-kioskeissa: voit lunastaa lippusi kaikilta maan R-kioskeilta. Lipun hintaan lisätään toimituskulut 2,50 € ja voit lunastaa korkeintaan 10 lippua/ varaus.

- Voit lunastaa lippusi myös Ticketmaster Suomen toimipisteistä, esim Stockmann ja Wiklund Turussa. Muut Ticketmaster Suomen toimipisteet.

HUOM! Tarkista lippusi oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Noudatamme Ticketmaster Suomen yleisiä sopimusehtoja.

 

Teatterisalin esteettömyys

Teatterin historiallisesta arkkitehtuurista johtuen ohjaamme pyörätuolissa liikkuvat
henkilöt permannolle ja liikuntarajoitteiset henkilöt permannolle tai ensimmäiselle
parvelle.
Varmista asianmukainen paikka lipunmyynnistämme.

 

Anna lahjaksi elämys!

Åbo Svenska Teaterin lahjakortti on arvostettu lahja. Taattu elämys ja sitä paitsi ympäristöystävällinen vaihtoehto, josta on iloa kaikille - myös hänelle, jolla on jo kaikkea!

Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ja sen arvon voit päättää itse. Lahjakortti vaihdetaan vapaasti valittavaan esitykseen lippukassassa.

Lahjakortteja myynnissä lippukassassamme Thaliassa, puh. 02-277 7377 tai biljetter(a)abosvenskateater.fi

 

Kommentti esityksestä Ticketmaster Suomen kautta

Åbo Svenska Teater käyttää maanlaajuista Ticketmaster Suomi-järjestelmää lipunmyynnissään. Asiakastiedot eivät ole julkisia, mutta ovat Ticketmaster Suomen ylläpitäjän käytettävissä. Kehotus kommentoida esitystä lähetetään automaattisesti asiakkaalle silloin, kun asiakaskortilla on sähköpostiosoite. Asiakas voi joko kommentoida esitystä tai poistaa viestin avaamatta sitä, hänen ei tarvitse vastata siihen. Asiakas voi myös halutessaan olla jättämättä sähköpostiosoitetaan järjestelmään.