Varaa ja osta

 

Varaukset

 

HUOM!
Lipunmyyntimme teatterissa ja lippu.fi:ssä on suljettu kesän ajan. 
Yleisömme ja henkilökuntamme terveys on meille ensisijaisen tärkeää. Tahdomme tehdä teatterikäynnistä, yleisön saliin sijoittamista myöten, mahdollisimman turvallisen ja miellyttävän kokemuksen. Seuraamme tarkasti viranomaisten ja Suomen teattereiden liiton ohjeistusta toiminnassamme.
Lipunmyyntimme aukeaa jälleen 4.8. klo 12 ja odotamme innolla, että tapaamme jälleen täällä teatterissa syyskuusta alkaen.

Elokuussa lipunmyynti on auki ti-pe klo 12-14 ja klo 15-18.

Ryhmämyynti on auki ma-pe klo 9-16, puh 02-277 7379 tai maria.weckman(a)abosvenskateater.fi

HUOM! Varatut liput tulee lunastaa kahden viikon sisällä varauksesta, muuten varaus peruuntuu automaattisesti. Liput voi lunastaa Lippu.fi:n lippukaupoista.

E-lippuja ei tarvitse erikseen tulostaa tai vaihtaa paperilipuiksi teatterin lipunmyynnissä. Riittää että lippu näytetään puhelimesta vahtimestarille teatterisalin ovella.

- Internetvaraukset osoitteessa www.lippu.fi.

Varaa lippusi täältä.

Voit tulostaa liput kätevästi kotona.

- Ticketmaster Suomen puhelinpalvelun kautta, puh 0600 900 900 (2€/min+pvm) ma-la 9-21 ja su 10-18. 

- Rekisteriseloste


HUOM!
Åbo Svenska Teater suosittelee, että yleisö ostaa lippunsa joko teatterin lipunmyynnistä tai sopimuskumppanimme Lippu.fi:n kautta. Näin voimme taata että asiakkaamme maksaa lipuistaan meidän määrittämän hinnan ja myös saa varaamansa paikat.

Mitä ilmeisimmin Kalevala-näytelmämme on noussut niin suureen suosioon, että lippujen jälleenmyyjät ovat nähneet mahdollisuuden hyviin lisätienesteihin.

Lippujen edelleenmyynti on Suomessa sallittua toimintaa. Tietoomme on kuitenkin tullut, että moni tapahtumanjärjestäjä ei hyväksy edelleenvälitettyjä e-lippuja. Joissakin tapauksissa lippujen välittäjä on myös myynyt samat liput/paikat usealle eri ostajalle, jolloin tapahtumanjärjestäjä ei voi taata, että asiakas saa ne paikat, joista on alunperin maksanut.

 

Maksutavat

- ÅST:n lippukassa: voit maksaa käteisellä, pankki- ja luottokorteilla, Smartumin kortilla ja kulttuuriseteleillä, Luottokunnan Virikekortilla ja - seteleillä, Tykyseteleillä, Ticket Virike-kortilla, E-passi, ÅST:n lahjakortilla sekä laskulla (laskustuslisä 5 €).

- Voit lunastaa lippusi Lippu.fi:n toimipisteistä, esim Stockmann ja Wiklund Turussa, tai R-kioskeilta. 

Muut Lippu.fi:n toimipisteet.

Lippu.fi:n palvelumaksut ovat:

0 € - 14,99 € / lippu: 1,50€ / lippu
15 € - 29,99 € / lippu: 2,50 € / lippu
30 € - 49,99 € / lippu: 3,50 € / lippu
50 € - / lippu: 4,50 € / lippu

Palvelumaksujen lisäksi toimitustavasta riippuvat toimitusmaksut.

HUOM! Tarkista lippusi oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Noudatamme Lippu.fi:n yleisiä sopimusehtoja.

 

Teatterisalin esteettömyys

Teatterin historiallisesta arkkitehtuurista johtuen ohjaamme pyörätuolissa liikkuvat henkilöt permannolle ja liikuntarajoitteiset henkilöt permannolle tai ensimmäiselle parvelle. Varmista asianmukainen paikka lipunmyynnistämme.

 

Anna lahjaksi elämys!

Åbo Svenska Teaterin lahjakortti on arvostettu lahja. Taattu elämys ja sitä paitsi ympäristöystävällinen vaihtoehto, josta on iloa kaikille - myös hänelle, jolla on jo kaikkea!

Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ja sen arvon voit päättää itse. Lahjakortti vaihdetaan vapaasti valittavaan esitykseen lippukassassa.

Lahjakortteja myynnissä lippukassassamme Thaliassa, puh. (02) 277 7377 tai biljetter(a)abosvenskateater.fi

Otamme myös vastaan Lippupisteen lahjakortit lipunmyynnissämme.

Lue lisää Lippupisteen lahjakorteista tässä.