WEBBKAKOR

På vår webbplats finns webbkakor, som ibland lagras på den dator eller enhet som du besöker sidorna med. Med hjälp av kakorna utvecklar vi vår webbplats för att framöver kunna erbjuda bästa möjliga användarupplevelser.

Vad är kakor?

(cookie, på svenska också: webbkaka) Kakor är små textfiler som webbplatser lagrar på den dator eller enhet som du använder på sidorna. Kakorna lagrar information om besökarens aktiviteter på vår webbplats och användningssätten på din enhet. Syftet är att vår webbplats ska känna igen besökaren senare. 

Vad används kakor till?

Vi använder kakor på vår webbplats och utnyttjar information från kakorna i tjänsterna (Lippu.fi, Google analytics, Google ads, Facebook, Vår chat Drift) Vi följer bland annat besökarantalet på webbplatsen och olika sidor, vilka filer som laddas mest, typiska sökord och antalet sidladdningar.

Kakorna används inte för personidentifiering.

Det är inte nödvändigt att godkänna kakor för att kunna använda webbplatsens funktioner, men de underlättar surfandet på sidorna. Du kan ta bort eller blockera kakor genom att ändra inställningarna i webbläsaren, med då kan det hända att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar på avsett sätt.

 

 

Vi och våra samarbetspartners (Lippu.fi, Google analytics, Google ads, Facebook, Vår chat Drift) vill erbjuda dig skräddarsydd service via webbkakor (s k cookies). Ta del av all fin teaterinfo här, godkänn kakorna och du är välkommen in! Vad betyder kaka i det här sammanhanget? Läs mer.

close