Boka & köp

 

Bokningar

Biljettförsäljningen i Hansakvarteret är öppen ti-lö kl. 12-14 och kl. 15-18, tfn 02-277 7377 eller biljetter(a)abosvenskateater.fi

Grupper kan kontakta gruppförsäljningen må-fr kl. 9-16, tfn 02-277 7379 eller maria.weckman(a)abosvenskateater.fi

OBS! Bokade biljetter bör lösas ut senast två veckor efter bokning, annars annulleras bokningen automatiskt. Biljetterna kan lösas ut via Lippu.fi:s försäljningsställen.

Elektroniska biljetter behöver inte skrivas ut eller byta till pappersbiljetter i teaterns biljettförsäljning. Det räcker att visa upp biljetten i mobilen till publikvärden vid ingången till teatersalongen.

- Internetbokningar kan göras via Lippu.fi. Du kan då behändigt skriva ut biljetten hemma.

Boka din biljett här!

- Ring Lippu.fi, tfn 0600 900 900 (2€/min+lna) må-fr kl. 9-16.

Kolla vår registerbeskrivning här.

 

OBS!
Åbo Svenska Teater rekommenderar att publiken köper sina biljetter via teaterns egen biljettförsäljning eller via samarbetspartnern Lippu.fi. På det sättet kan vi garantera att kunderna får biljetterna till av oss utsatt pris samt de platser kunden bokat.

Vissa återförsäljare kan ta chansen till tilläggsintäkter. Sådan verksamhet är inte olaglig i Finland. Det har kommit till vår kännedom att en del arrangörer vägrar inträde till kunder som kommer med e-biljett köpt via en återförsäljare. Vissa återförsäljare har även kunnat sälja samma biljetter/platser till flera köpare, då kan arrangören inte garantera att kunderna får de platser de ursprungligen betalat för.

 

Teaterbiljett = bussbiljett

Åbo Svenska Teater samarbetar med Åbo regiontrafik. Teaterbiljetten är också en Fölibiljett som kan användas på Fölis bussar och vattenbussar innan och efter evenemanget. Ingen separat biljett behövs. Med en evenemangsbiljett som innehåller en Föli-biljett kan du resa med Föli 3 timmar innan och 2 timmar efter föreställningen. Du kan resa sammanlagt fyra resor med biljetten så vid behov kan du byta linje en gång i båda riktningarna. Föli trafikerar i Åbo, S:t Karins, Reso, Lundo, Nådendal och Rusko och samma biljetter gäller i hela området.

 

Betalningssätt

- Vår biljettförsäljning: Det går bra att betala kontant, med bank- eller kreditkort, Smartums kort och kultursedel, Virikekort och -kultursedel, Tykysedlar och Ticket Virike-kort, E-passi, Edenred, teaterns egna presentkort samt med faktura (faktureringstillägg 5 €).

Tyvärr tar vi inte emot Åbo stads tyky-armband.

- Lös ut dina biljetter på Lippu.fi:s försäljningsställen, tex Stockmann och Wiklund i Åbo, eller i R-kiosken.

Se hela listan här.

Lippu.fi:s serviceavgifter är:
0 € - 14,99 € / biljett: 1,50€ / biljett
15 € - 29,99 € / biljett: 2,50 € / biljett
30 € - 49,99 € / biljett: 3,50 € / biljett
50 € - / biljett: 4,50 € / biljett

Förutom serviceavgiften kan en leveranskostnad beroende på biljetternas leveranssätt tillkomma.

OBS! Kontrollera din biljett. Köpt biljett återlöses eller bytes ej. Vi tillämpar Lippu.fi:s allmänna avtalsvillkor.

 

Teatersalongens tillgänglighet

På grund av teaterns historiska arkitektur erbjuder vi platser för rullstolsbundna på parkett och för personer med begränsad rörelseförmåga på parkett eller första balkong. I vår biljettförsäljning hjälper vi dig hitta en lämplig plats.

 

Ge en upplevelse i present!

Ett presentkort till Åbo Svenska Teater är en uppskattad gåva till någon du tycker om. Att förära någon en upplevelse i present är dessutom ett miljövänligt alternativ.

Presentkortet är i kraft ett år och du kan själv bestämma värdet på det. Presentkortet byts ut mot biljetter till valbar föreställning i biljettkassan.

Köp ditt presentkort i biljettförsäljningen i Thalia, tfn 02-277 7377 och biljetter(a)abosvenskateater.fi

Du kan också köpa ett presentkort via lippu.fi, läs mera här.

Också lippu.fi:s presentkort kan användas i vår biljettförsäljning, de presentkorten kan köpas t.ex. via lippu.fi:s webbplats.