Tervetuloa ratkaisemaan Vita damenin (Valkoisen daamin) salaisuus!

Vita damenin salaisuus on peli, jota pelaat älypuhelimellasi - kotona tai teatterissa!

Vuosia sitten teatterissa sattuneen tulipalon jälkeisen uudelleenrakentamisen valmistuttua, uusi teatteriensemble muutti sisään vain huomatakseen, että joku asui jo siellä: Valkoinen Daami.

Nuoren näyttelijän traaginen elämä johti hänet asumaan ikuisesti lavan ylemmillä tasoilla ja näyttäytymään myös muualla teatterissa, jottei kukaan milloinkaan unohtaisi häntä.

Nyt Baskerville-tuotannon aikaan hän on ollut erityisen aktiivinen – ehkä hän ei ole iloinen uusien näyttelijöiden jättäessä hänet varjoihinsa. Hän on myös vähän ärsyyntynyt uudesta, tämänkaltaiset näytelmät mahdollistavasta teknologiasta, eikä hän voi ymmärtää, miten yksi näyttelijä voi näytellä useita rooleja.

Liity mukaamme tutkimaan, mitä hän todella kaipaa ollakseen taas onnellinen, ja selvittämään Valkoisen Daamin salaisuutta!

Kiva - haluan heti pelaamaan!

Pääset suoraan peliin tästä!

Haluan tietää lisää!

Vita damenin salaisuus-peli on teatterin kummitustarinoiden innoittama ja se on kehitetty yhteistyössä CLU TKU Escape roomin kanssa. 

Peli perustuu Vita damenin tyytymättömyyteen. Autat meitä selvittämään syyn ratkomalla kiperiä tehtäviä. Peliä pelataan puhelimeen ladattavalla Espoto-sovelluksella.

Mitä tarvitsen pelaamiseen?

Tarvitset puhelimesi ja Espoto-sovelluksen, jonka voit ladata ilmaiseksi. Voit pelata joko teatterissa tai kotona tietokoneella tai tabletilla virtuaaliteatterissa. Pelataksesi kotona tarvitset siis sekä puhelimesi että tietokoneen/tabletin. 

Klikkaamalla alla olevia linkkejä saat Espoto-sovelluksen ladattua.

Klikkaa tästä, jos sinulla on Android-puhelin (Google Play-kauppa avautuu uuteen ikkunaan).

Klikkaa tästä, jos sinulla on  iOS-puhelin-telefon (Applen App store avautuu uuteen ikkunaan).

Miten peli toimii?

Sinun tulee löytää vastaukset viiteen kiperään pulmaan. Tietyissä tilanteissa tulee olla tarkkaavainen ja toisissa taas kannattaa ajatella luovasti ja laajemmin (think outside the box).Saat ohjeet peliin kun olet käynnistänyt sen. Peli kestää enimmillään noin 30 minuuttia.  

Skannaa QR-koodi CLU TKUn pelisivulta aloittaaksesi pelaaminen. Sieltä löydät myös virtuaaliteatterin, jonka tarvitset pelatessasi kotona. 

Klikkaa tästä päästäksesi pelisivulle!

 

CLU TKU logo